Riihimäen Tanssiklubi ry

Seuran toiminta

Lapsi - ja nuorisotoiminta

Riihimäen Tanssiklubi ry:n nuorisotoiminnan painopisteet ovat lasten osalta lapsiläheinen ja lapsen kehitystä ja kasvua tukeva toiminta, ja junioreiden ja nuorten osalta harrasteliikunta sekä kilpailutoiminta.

Haluamme olla tukemassa harrastajien terveellisiä elämäntapoja sekä hyviä käytöstapoja tanssiliikunnan avulla unohtamatta kasvatuksellisia tavoitteita.

Suomen Tanssiurheiluliiton suunnitelman mukaisesti käynnistetään lapsille uusi pehmeämpi ja kevyempi kilpailumuoto Tanssitähti 1 ja 2. Nuori Suomi ideologian mukaisesti mahdollistetaan alle 10-vuotiaiden lasten erilliskisat MuksuMix 1 ja 2, joissa kaikki osanottajaparit palkitaan eikä pareja laiteta paremmuusjärjestykseen vaan annetaan kisapalaute kuvallisessa tai sanallisessa muodossa. Kisaan voivat osallistua myös samaa sukupuolta olevat parit.

Seura pyrkii tukemaan harrastajia sekä kilpailevia pareja heidän oman innostuksensa ja tavoitteidensa mukaisesti. Päämääränä on, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori voisi harrastaa tanssiliikuntaa ja kokea harrastamisen iloa. Lisäksi toimintamme tarjoaa lapsille mielihyvää ja onnistumisen elämyksiä. Kilpailtaessa opitaan käsittelemään myös pettymyksen tunteita.

Aikuisliikunta

Aikuisväestöllä on mahdollisuus harrastaa vakio- ja latinalaistansseja sekä lavatansseja.

Bailatinoa pyritään tarjoamaan ohjaajien ja salitilanteen mukaan.

Välittävään ja innostavaan opetukseen on helppo tulla mukaan.

Kilpailutoiminta

Toimintakauden aikana järjestetään F- luokan katselmus, joka oikeuttaa parit harjoittelemaan ja kilpailemaan E- luokassa.

Kilpailutoiminnan tavoitteena on riittävien kilpailumahdollisuuksien takaaminen kaikille taitoluokille ( E, D, C, B, A) sekä eri ikäsarjoille.

Kilpailemisen aloituskynnystä pyritään madaltamaan sekä saamaan ensimmäistä kertaa kilpailuihin lähteville lajia tunteva aikuinen tukihenkilö mukaan.

Ammattivalmentajan apua käytetään parien valmennusohjelmien ja kilpailukalenterin suunnittelussa.

Lajin kilpailusäännöt ja niiden muutokset tuodaan pareille heti tietoisuuteen.

TULE ROHKEASTI MUKAAN RYHMIIMME, NIIN NÄET, MITÄ KAIKKEA TANSSI VOI SINULLE ANTAA!

Linkkejä

 

Vakuutus seuratoiminnassa

Suomen Tanssiurheiluliitto  on maksanut vain
vapaaehtoistyöntekijöidelle vakuutuksen sekä
järjestäjän vastuu vakuutuksen.

Seloste tässä