Riihimäen Tanssiklubi ry

Uutisarkisto

Tanssiklubi esillä Harrastemessuilla

Uutisarkisto >>


Riihimäen liikuntapalvelut järjesti Harrastemessut Riihimäen Urheilutalolla pe 2.10. klo 12.00 – 14.30. Tapahtuma on suunnattu ala- ja yläkouluikäisille. Tavoitteena on saada mahdollisimman suuri joukko oppilaita tutustumaan erilaisiin liikuntamahdollisuuksiin Riihimäen alueella.

Niinpä päätimme esitellä myös kilpatanssiharrastusta Riihimäen Tanssiklubi ry:n puitteissa. Messuilla oli hyvin esillä nuorten suosimat palloilulajit sekä sisä- että ulkotiloissa. Myös meille vähemmän tunnettuja lajeja edustaville seuroille oli varattu mukavasti tilaa toiminnan esittelemiseen.

Tanssinäytöksemme ja lyhyet valssi- ja tango-ohjaustuokiomme saivat mukavasti yleisöä ja osallistujia. Osastollamme vieraili parituntisen aikana n. 100 tanssiurheilustakin kiinnostunutta nuorta. Esillä oli videokuvaa pukuloistosta ja vauhdikkaista latinalais- ja vakiotansseista parin tietokoneen ruudulla sekä tanssikenkiä ja -asuja. Harrastuksen aloittaminen ei vaadi suuria investointeja, vaan alkuun pääsee sadan euron panostuksella tanssikenkiin.

Aluemestaruuskilpailut sekä vakio- että latinalaistansseissa lokakuun 31. päivä klo 10 alkaen Hyria-ammattioppilaitoksen Sakonkadun toimipisteessä tarjoavat yleisölle erinomaisen mahdollisuuden lajiin tutustumiseen. Kilpailu on samalla Riihimäen Tanssiklubi ry:n 45-vuotisjuhlakilpailu.

terkuin Jukka & Tuula (esittelemässä olleet)
 

Takaisin kaikkiin uutisiin